nehobo

 

 

 


Er hangt iets in de lucht Ö


Ö en voor u het weet is de afdekband beneden. Kwestie van losgekrompen mortel. Oorzaak: spanningen die ontstaan op samenvoegingspunten van materialen met een verschillende uitzettingscoŽfficiŽnt. Dit geldt ook voor beton en steen.

Nehobo AB-mortel geeft een duidelijk verbetering van de constructie. De mortel is elastisch en kan uitzettingsverschillen tussen beton en steen opvangen. AB-mortel wordt gebruikt voor het stellen c.q. plaatsen van afdekbanden, raamdorpels, spekbanden, schoorsteenplaten en dakranden op steenachtige ondergronden. Deze producten worden vrijwel altijd geplaatst in of op metselwerk.

Bij een juiste verwerking is de hechting van AB-mortel gegarandeerd. De kleefkracht van de mortel, aan zowel beton als steen, voorkomt loskrimpen, ook na langere tijd. De mortel laat zich eenvoudig als specie verwerken. Bij afdekbanden waarop geen hekwerk wordt gemonteerd, is een verdere verankering aan het metselwerk veelal niet nodig. Nehobo AB-mortel is vorstbestendig, gifvrij en wordt geleverd in zakken van 25 kg.

Voor het dichtzetten van eventueel aanwezige standaardsparingen heeft Nehobo een hoogwaardige, krimparme en vorstbestendige reparatiemortel in het assortiment, de RX-mortel. Meer informatie op www.nehobo.nl.

logo

witNehobo Beton & Staal B.V.

Industrieterrein 'De Kronkels'
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Telefoon: 033-4647766
Fax: 033-4647769

E-mail: nehobo@nehobo.nl
www.nehobo.nl
 
Is de e-mailversie onleesbaar? Klik hier voor een online versie.
Indien u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.