nehobo

 

 

 


Meerwaarde met meer waarde

“Goedemorgen, met het Betonpaleis, zegt u het maar.’’
“Ja, met Jansen. Ik heb zo’n 500 betonlateien en 375 stalen geveldragers nodig. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe de details eruit moeten zien. Daarover wil ik met jullie overleggen. Ook het reken- en tekenwerk wil ik bij jullie neerleggen. En het is handig als jullie na de montage van de betonlateien eventueel langs kunnen komen om waar nodig te repareren. Ik zet de specificaties even op de mail, kunnen jullie een offerte maken.”
“ ...”
“Hallo?”
“Ja, met het Betonpaleis.”
“Heeft u me gehoord?”
“Jawel ... maar wij verkopen alleen maar. Verders niks.”


U begrijpt, het Betonpaleis is een dozenschuiver: alleen maar leveren en ‘verders niks’. Nehobo levert natuurlijk ook. Maar wij snappen dat opdrachtgevers niet zitten te wachten op een bedrijf dat alleen maar produceert en levert. Dat besef is alleen maar sterker geworden; we bestaan niet voor niets al ruim 68 jaar. In de steeds complexere bouw is het voor toeleveranciers zaak om met opdrachtgevers volwaardig te kunnen meedenken, op alle fronten.

Nehobo is zo’n toeleverancier. Gepokt en gemazeld door een lange tijd ervaring kunnen wij onze afdelingen Werkvoorbereiding, Constructie, Calculatie, Kwaliteit, Planning, Productie, After sales service en Logistiek op elke manier combineren om de voor u optimale mix te bereiken. Een mix die uiteindelijk uitmondt in een vlekkeloze levering van precies dat wat u nodig heeft, op de juiste plek en op het afgesproken tijdstip. Meerwaarde met meer waarde noemen wij dat.

Heeft u over Nehobo’s meerwaarde, of over andere zaken, nog vragen?
Neemt u dan contact op met ons. En waarschijnlijk beantwoordt onze website ook al een groot deel van uw vragen: www.nehobo.nl.

Kerstsluiting

Overigens willen we deze nieuwsbrief ook aangrijpen om Nehobo’s ‘kerstreces’ bij u onder de aandacht te brengen. Ons bedrijf is gesloten in de weken 52 en 53, dus van maandag 21 december 2009 tot en met vrijdag 1 januari 2010. Vanaf week 1 (maandag 4 januari) staan we u graag weer te woord. Rest ons u en de uwen heel fijne feestdagen én het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen!

Met vriendelijke groet,
het voltallige Nehobo-team

logo

witNehobo Beton & Staal B.V.

Industrieterrein 'De Kronkels'
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Telefoon: 033-4647766
Fax: 033-4647769

E-mail: nehobo@nehobo.nl
www.nehobo.nl
 
Is de e-mailversie onleesbaar? Klik hier voor een online versie.
Indien u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.