nehobo

 

 

 


Van klein naar GROOT


Nehobo is groot geworden door een klein product, de staltonlatei. Van lieverlee kwamen daar allerlei ander prefabbetonproducten bij. Tegenwoordig zijn we dé Nederlandse specialist in klein standaard prefabbeton, met de bouwmaterialenhandel als speerpunt. Wat klanten van diezelfde bouwmaterialenhandel wellicht nog niet weten, is dat Nehobo ook sterk is in grote prefabbetonproducten. U moet dan denken aan trappen, bordesplaten, balkonplaten en galerijplaten.

Trappen
Nehobo levert trappen in 3 standaarduitvoeringen: 1. vlak, 2. met schrobranden, 3. met bomen. We hebben in totaal niet minder dan 155 standaardtrappen in het assortiment. Overleg met Nehobo als u niet zeker van uw keuze bent of als ‘uw’ trap er niet tussen zit. Maatwerk is altijd bespreekbaar.
Klik hier om onze technische informatie over trappen te downloaden.

Bordesplaten
Bordesplaten worden toegepast als tussenplaat tussen 2 trappen. Hiertoe hebben ze sponningen die exact overeenkomen met de maten van de trapaansluitingen. Dankzij Nehobo bordesplaten in combinatie met Nehobo-trappen kunt u binnen een compacte ruimte (grote) hoogteverschillen overbruggen. Onze bordesplaten kunnen ook worden voorzien van schrobranden (standaard 15 mm hoog).

Balkon- en galerijplaten
Een balkonplaat is een eigen buitenruimte van een woning in een woongebouw, galerijplaten worden toegepast als verkeersruimte van woongebouwen. Nehobo’s balkon- en galerijplaten kunnen worden voorzien van hemelwaterafvoer en afvoergoten. Ook kunnen we deze elementen desgewenst op afschot fabriceren. Andere mogelijkheden: meestorten van onderdelen in mal- en stortzijde (daar waar de wapening het toelaat), stralen van het loopvlak, loopvlak uitvoeren in antislipmotief.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden in GROOT prefabbeton. Neemt u contact met ons op als u verdere vragen heeft, bijvoorbeeld over producten die we nog niet hebben genoemd: bloktreden, bergingsconstructies, kolommen etc. Telefoon (033) 464 77 66. Graag tot horens!

logo

witNehobo Beton & Staal B.V.

Industrieterrein 'De Kronkels'
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Telefoon: 033-4647766
Fax: 033-4647769

E-mail: nehobo@nehobo.nl
www.nehobo.nl
 
Is de e-mailversie onleesbaar? Klik hier voor een online versie.
Indien u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.