nehobo

 

 

 


Over de bakker, het broodje en het gevaar ...


Er gaat geen dag voorbij dat een bakker geen broodje verkoopt. Ze gaan als, laten we zeggen, warme broodjes over de toonbank. Als we dat vertalen naar uw situatie: u bent de bakker, de broodjes zijn samenwerkende prefab betonlateien. Bijna elke bouwmaterialenspecialist heeft deze producten op voorraad. Vaak zelfs ruime voorraad; het zijn ‘hardlopers’ binnen uw assortiment.
Juist omdat de samenwerkende prefab betonlatei zo’n ingeburgerd bouwmateriaal is, wordt het met de verwerkingsvoorschriften vaak niet al te nauw genomen. En daarin schuilt dan ook het gevaar! Doordat men een zo bekend product op de bouw vaak te lichtzinnig verwerkt, bestaat de kans op fouten zoals scheurvorming in het metselwerk. Oorzaken kunnen zijn: een te hoge belasting of een verkeerde verwerking.

Om dit te voorkomen, kunt u hier de correcte verwerkingsvoorschriften downloaden. Voeg ze bij elke samenwerkende prefab betonlatei die u verkoopt. Heeft u na het lezen van de verwerkingsvoorschriften vragen? Neem dan vooral contact op met Nehobo!

logo

witNehobo Beton & Staal B.V.

Industrieterrein 'De Kronkels'
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Telefoon: 033-4647766
Fax: 033-4647769

E-mail: nehobo@nehobo.nl
www.nehobo.nl
 
Is de e-mailversie onleesbaar? Klik hier voor een online versie.
Indien u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.