nehobo

 

 

 


Een sterk verhaal?


Van oudsher associeert u Nehobo wellicht het sterkst met prefabbetonproducten en Staltonlateien. Toch zijn we in gevelondersteunend staalwerk minstens net zo sterk! Een sterk verhaal? We dagen u uit! Neem contact met ons op, als u uw constructie wilt doorspreken en er met de hieronderstaande informatie en onze website niet uit komt.

Stalen lateien
De Nehobo stalen lateien worden toegepast als ondersteuning van de bovenliggende constructie bij gevelopeningen. Een stalen latei is geen koudebrug en is licht van gewicht en dus zonder kraan in het werk aan te brengen. Daardoor kan praktisch zonder vertraging worden doorgemetseld. Ook aan het esthetische aspect heeft Nehobo gedacht: niet alleen kunt u zien dat de producten met grote zorg geproduceerd worden, ze zijn ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Ook opties als gebogen vormen en (slob)gaten zijn mogelijk.
Meer over de Nehobo stalen latei leest u hier.

Stalen geveldragers
De Nehobo stalen geveldrager wordt toegepast als ondersteuning van het metselwerk bij grote gevelopeningen, of als horizontale dilatatie om de verticale uitzetting van het metselwerk op te vangen.
Net als de stalen lateien van Nehobo zijn ook onze geveldragers dermate licht dat ze zonder hijsmaterieel op hun plaats zijn te krijgen. De nastelbaarheid is een ander voordeel van de geveldragers, zodat ze zijn aan te passen aan elke bouwkundige situatie.
Optionele mogelijkheden zijn o.a. gebogen en getoogde geveldragers, (slob)gaten, bodemplaten, hoekoplossingen en voorzieningen voor gelijktijdige opvang van buiten- en binnenblad (niet vloerdragend).
Voor een volledig beeld van Nehobo stalen geveldragers klikt u hier.

logo

witNehobo Beton & Staal B.V.

Industrieterrein 'De Kronkels'
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Telefoon: 033-4647766
Fax: 033-4647769

E-mail: nehobo@nehobo.nl
www.nehobo.nl
 
Is de e-mailversie onleesbaar? Klik hier voor een online versie.
Indien u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.